Klantenservice: +31 (0) 546 621 174

Bram

"20 Kilo kwijt in 10 weken !!"

Mijn vrouw maakte me atent op de site van Ortho-Fit. Door onregelmatig te eten en niet voldoende afwisseling van eten was ik de laatste jaren behoorlijk aangekomen. In eerste instantie stond ik er nogal sceptisch tegenover. Weer wat nieuws en bio-resonantie ??? Het valt toch allemaal nog wel mee en afvallen kan altijd nog. Als ik straks wat meer tijd heb dan... Toch zijn we samen gaan kijken en het klikte meteen direct al na binnenkomst.

Die eerste keer kreeg ik wel behoorlijk wat te verduren : te weinig energie, geen zuivel, geen aardappels geen ... en ga zo maar door. De eerste week was het zwaar. Als je gewend bent om zoetigheid te pakken wanneer je trek hebt en dat nu niet kan doen valt het soms niet mee. Maar na de eerste week en de eerste keer wegen (gelijk 3,5 kilo) kom je in de winning mood. Nu ik de eerste twintig kilo kwijt ben ga ik door omdat ik terug wil naar 90 kilo (dat betekend nog een stuk of 8). Met name de laatste (ki)loodtjes zijn zwaar maar met de hulp van deze gemotiveerde mensen kom ik zeker op het gewenste resultaat en ik voel me stukken beter en fitter dan daarvoor.

Ook mijn omgeving merkt nu dat ik aan het afvallen ben en de complimenten die je krijgt doen je uiteraard ook erg goed. Ik kan het iedereen die afvallen wil en gemotiveerd is aanbevelen.

Groeten Bram