Klantenservice: +31 (0) 546 621 174

Ria

"20 Kilo kwijt met een slecht werkende schildklier"

Januari 2007

Hallo, mijn naam is Ria.

Ik ben getrouwd met Henk we hebben twee zoons die beiden chef-kok zijn. Af en toe kom ik bij de huisarts gelukkig voor niets ernstigs, en als ik er dan was begon hij altijd over mijn gewicht. Natuurlijk ik was te zwaar en wilde ook wel graag wat kilootjes kwijt. Nu is het zo dat mijn schildklier niet goed werkt dus……. mijn gewichtsprobleem is niet helemaal mijn schuld. Maar eerlijk is eerlijk ik ben wel van het lekkere eten dus ook bij mij gaat ieder pondje door het mondje.

Via familieleden hoorde ik van Ortho-Fit, de huisarts kende het niet maar vond het een prima idee. Een afspraak gemaakt en op 25 augustus ben ik bij Esther van Delden geweest voor het intake gesprek en de eerste bioresonantiebehandeling. We spraken af dat ik na mijn vakantie met het ABC-dieet zou beginnen.

Dus op 5 september 2006 begonnen met “mijn project” zoals ik het noem. Elke week naar Ortho-Fit voor de bioresonantiebehandeling en weging, 10 weken lang.

De eerste fase= Afvallen. Na een week was ik al 3,6 kilo afgevallen. De eerste dagen dacht ik, ik ben de hele dag met mijn eten bezig, dat moet anders. Ik maakte een weekmenu zodat ik de meeste boodschappen tegelijk kon inkopen, Voor de verse groenten ging ik wel dagelijks naar de winkel. Bij mijn volgende bezoek aan Esther was ook haar man Marcel aanwezig. Esther heeft mij “overgedragen aan Marcel” en samen zijn we nu waar we wilden zijn. Als sportinstructeur zou hij met mij een sportplan opzetten om zo mijn overtollig vet “weg te werken”, Nu ben ik absoluut geen sportmens dus dat heb ik ook eerlijk gezegd, nu kon ik deze 10 weken wel fanatiek gaan sporten, ik weet van mezelf dat ik daar niet mee door ga. Ik beloofde Marcel elke dag te gaan fietsen en te lopen. De auto heb ik sindsdien bijna niet meer gebruikt. Na fase twee= Bewegen, en fase drie= Continueren, voel ik me fitter dan voorheen. Ik heb me tijdens “mijn project” precies aan het dieet en de bewegingsafspraken gehouden. Het bijhouden van het dieetdagboek heb ik als zeer prettig ervaren, een soort stok achter de deur om gevarieerd te gaan eten.

Het is me mede met de steun van mijn man voor honderd procent meegevallen. We hebben geleerd “anders te eten” en keuzes te maken met wat je eet. En…. We eten er best goed van want lekkerbekken zullen we altijd blijven maar dan ANDERS. Het is nu dinsdag 16 januari 2007 en ik ben 20 kilo kwijt.

Vanuit mijn familie, vrienden en kennissenkring krijg ik veel complimentjes en Natuurlijk zijn onze zonen en schoondochters ook trots op mij. Nu is het mijn taak om op gewicht te blijven. Om de drie weken ga ik naar het weegspreekuur dat houdt mij bij de les zogezegd.

Groetjes Ria