Klantenservice: +31 (0) 546 621 174

Diensten

Bij Ortho-Fit wordt bij de eerste intake een uitgebreide anamnese afgenomen. Vervolgens wordt door middel van electro acupunctuur de patiënt getest.  Daarna wordt er een bodyscan gemaakt om de orgaansystemen na te kijken. Er wordt onder andere gekeken naar een virale, bacteriële, allergische of inentingsbelasting, voeding en hormonen.Er wordt uitgezocht wat de oorzaak is en waarom het vat is overgelopen(klachten zoals ME, Fibromyalgie, eczeem, astma, spastische darm, schildklierproblemen, Pfeiffer, reuma, etc). Naast het behandelen van chronische klachten, behandelen we ook acute klachten, zoals oorontsteking, griep, blaasontsteking etc.

Hooikoorts

Het hooikoortsseizoen begint al met de bloei van bomen en kan soms al in december/januari voor klachten zorgen! Wees er op tijd bij! Wij behandelen hooikoorts middels bioresonantie, Medical Taping, (oor) acupunctuur, voeding en suppletie! In meeste gevallen voelt u na 1 behandeling al behoorlijke verlichting van klachten! www.hooikoortsradar.nl 

Darmklachten, eczeem, astma, bronchitis, gewrichtsklachten

Bovenstaande klachten hebben vaak een relatie met elkaar, vaak beginnen de problemen in de darmen. Als de darmflora niet goed functioneert, kunnen er klachten ontstaan zoals eczeem, astma, bronchitis, gewrichtsklachten, hoofdpijn etc. Darmen saneren ligt vaak aan de basis van een goede afweer. Als het fundament niet goed is, is het immuunsysteem uiteindelijk niet sterk genoeg om goed te blijven functioneren. Bij Ortho-Fit kijken we naar het hele lijf. Ook stress is van grote invloed. 

Homeopathie

Uit onderzoek is gebleken dat de bijwerkingen beduidend minder zijn wanneer je voor en na de vaccinatie een homeopathisch middel toedient dat gemaakt is van die betreffende vaccinatie in een sterke verdunning. Wij kunnen homeopathisch vaccinaties begeleiden en uitleiden maar ook als u besluit niet te enten, kunt u uw kind homeopathisch laten vaccineren bij Ortho-Fit. Ook bij ziekte van Pfeiffer of Lyme is homeopathische ondersteuning een goede behandeling. 

Afvallen

A-B-C-Dieet -> afvallen bewegen conditioneren.. Met ABC-Dieetdagboek! Blijvend resultaat met Bioresonantie therapie.

Ons moto is: afvallen is ook genezen en gezond worden...

Stoppen met roken:

Bioresonantie therapie bij stoppen met roken “reset” de rokersgedachte, waardoor de behoefte om te roken weggaat en u aanzienlijk minder last heeft van bijwerkingen Daarnaast kijken we ook naar de voiding omdat veel mensen klagen over gewichtstoename na het stoppen met roken. Deze behandeling wordt (gedeeltelijk) vergoed mits u aanvullend verzekerd bent.

Vitaminetesten/gezondheidstesten/orthomoleculaire voedingssupplementen

Bent u ook nieuwsgierig naar uw vitamine-mineralen tekorten? Kunt u ook geen wegwijs worden uit de wirwar van supplementen in de winkel? Uw persoonlijke tekorten kunnen wij testen. De vitaminetest is ontwikkeld door Esther Janssen van Ortho-Fit in 2008. Na 2 jaar gedegen onderzoek(dubbelblind onderzoek met levendbloedanalyse), is zij van start gegaan met de vitaminetest. Later is dit uitgebreid met de Gezondheidstest. Hierin worden tevens de hormonen en voedingsstoffen getest.Aanvulling op uw dagelijkse voeding en tegenwoordig onmisbaar omdat de hedendaagse voeding niet genoeg bouwstoffen meer bevat.Bouwstenen voor uw lichaam om bijvoorbeeld processen te ondersteunen of te versnellen(bijvoorbeeld herstel na ziekte of ondersteuning bij afvallen).

Afslankkuur/Sense! Biohcg

Ortho-Fit is de leverancier van Sensebiohcg, voorheen biohcg+ kuur. In samenwerking met mijn broer Paul Janssen en zijn vrouw Sumarmie Janssen hebben we de Biohcg in een nieuw jasje gestoken en het naar een hoger level getild. Wij liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van de biohcg en hebben dus al 16 jaar ervaring en staan garant voor een eerlijk,gedegen, betrouwbaar en goed product. Een bio energetische vorm van HCG, een vloeistof die u op een goede manier helpt te ontgiften of af te vallen en waarbij u zich toch fit voelt!De kuur is gecertificeerd door de Voedsel en Warenwet en staat officieel op de lijst van supplementen.De goedgekeurde kuur wordt aangeleverd door een farmaceutische fabriek. Wij zijn trots op ons product. Voor meer informatie kunt u kijken op www.sensebiohcg.nl . Wilt u een kuur doen dan kunt u ook langskomen in de praktijk. In sommige geval kunt u een vergoeding krijgen van uw ziektekostenverzekeraar.

Reinigingskuur

Nieuw sinds december 2014 is de reinigingskuur van Sense! ontwikkeld door Ortho-Fit. Reinigen en ontgiften/ontslakken is zowel lichamelijk als geestelijk een goede gewoonte om 1 tot 2 x per jaar te introduceren. Eventueel onder begeleiding. Vasten is een natuurlijk proces wat we sowieso elke nacht doen. Van hieruit is ook het woord Break Fast ontstaan. Ontbijt stopt het vasten van het lichaam. In vrijwel elke religie wordt vasten toegepast. Reiniging is een belangrijke pijler in ons bestaan.

Auriculo Therapie volgens de SIVAS methode

SiVAS-Auriculo is een diagnose- en therapiesysteem dat haar basis vindt in drie grote geneeskundige systemen: de Westerse geneeskunde, de traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurvedische geneeskunde uit India.Door middel van het SiVAS-Auriculo testsysteem kan de samenhang tussen overtuigingen (bewustzijn), emoties (energie) en lichamelijke en psychische problemen (materie) duidelijk gemaakt worden. SiVAS-Auriculo is een diagnose- en therapiesysteem dat haar basis vindt in drie grote geneeskundige systemen: de Westerse geneeskunde, de traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurvedische geneeskunde uit India.Door middel van het SiVAS-Auriculo testsysteem kan de samenhang tussen overtuigingen (bewustzijn), emoties (energie) en lichamelijke en psychische problemen (materie) duidelijk gemaakt worden.