Klantenservice: +31 (0) 546 621 174

Willem

Hoi, mijn naam is Willem (50 jaar) In juli 2006 las ik in de zaterdag-editie van het Dagblad Tubantia een zeer positief artikel over bioresonantie therapie. De strekking van dit artikel kwam er op neer dat doormiddel van deze therapie je lichaam als het ware gereset werd, je verlost werd van allerlei allergieën waarvan je zelf waarschijnlijk niet eens wist dat je ze had. Eczeem, hoofdpijn en ander kwalen zouden verdwijnen danwel aanzienlijk minder worden. Mijn interesse was gewekt (veelvuldig hoofdpijn en de vervelende huidziekte psoriasis) en heb direct een afspraak gemaakt met Ortho-fit in augustus 2006.

Na een 4-tal behandelingen waren de hoofdpijnklachten voor 95% verdwenen en begon mijn huidziekte af te nemen. Mijn enige probleem was eigenlijk nog dat ik veel te zwaar was 110,8 kilo bij een lengte van 1.80 m. Esther verzekerde mij dat ik succesvol zou kunnen afvallen zonder daarbij honger te hoeven lijden, met haar A-B-C methode.

Ik heb me door haar laten overtuigen en ben er op 1 november 2006 aan begonnen. Bij het programma behoort ook gesport te worden, dit ben ik ook gaan doen (samen met mijn vrouw) 2x per week, 1x rpm spinning en 1x cardio fitness. Hierin werden we enorm gestimuleerd door Ortho-fit.

Na één week A-B-C dieet had ik het helemaal gehad, had een ontzettend vieze smaak in de mond en was aan de diarree. Ik was er klaar mee en wilde kappen. De volgende dag ben ik er toch maar mee door gegaan, die dag ’s avonds op het spreekuur bleek dat ik 5,5 kilo was afgevallen.

Dit was voor mij het keerpunt. Vanaf die dag ging het steeds beter. Nu, ruim 3 maanden later, ben ik 19 kilo afgevallen en stukken fitter dan voorheen.

Mijn huidziekte, welke 35 jaar geleden begon, is bijna geheel verdwenen en ik kom al aardig in de buurt van mijn streefgewicht.

Door een efficiënte behandeling, een goede begeleiding en stimulans heb ik dit kunnen bereiken.

bedankt !!!

Willem.